En dan sta je op de baan. Twee DQ’s voor men neus van mensen die per ongeluk de vloer van extra ventilatie gaten wilden voorzien bij het ontladen. Bye Appie 

:wall:

Trek je even een kaart Joe? Harten, prima.
Schooter ready? (hmm niet echt maar je luistert toch niet) Biep en hup meteen de barricade over als een wulps (zwanger)konijn. Rinkel, kletter,… Ik ben in een gulle sinterklaas bui vandaag en strooi al meteen magazijnen in het rond. Iets wat me vaker overkomt dan ik wil.   Ik duikel stagebox 1 in en wil meteen op die kaartensymbolen gaan vlammen. Fuck, hoe zat mijn strijdplan weer in elkaar? O ja geen harten, wat dan wel? Hmm, maakt niet uit oen, vlammen!!!  Dag plan…
De rijplaat op stage1 heb ik maar meteen gelaten. Als 100meter indoor in alle rust niet ging, dan gaat het vandaag zeker niet lukken.

Dus, lopen maar, of liever, duiken maar, hup de tunnel in. Tjonge heb ik er daar zien taffelen als een bende gepensioneerden met de elegantie van zwangere nijlpaarden. Roefel de box in van stage2. Lekker oncomfortabel klein door een schuin gat vuren. Natuurlijk, die symbool kaartjes met minstens vijf treffers trakteren op de juiste plaats. In de verte hing een kudde bowlingpins mij uit te dagen zo even lief als die Marokkaanse voetbal fans in Brussel de politie uitdaagden. Bon, 40schot lader er in en eens kijken of ze dan nog lachen daar aan de overkant. Wat deden ze dus wel degelijk want na een tiental patronen liep de MP5 vast.
Godverdoememiljaardenondejuu, tis toch weer niet van dat. Rammel rammel, rik tjak tap klik klak en verder vlammen. Iets meer dan de helft van de pins besloot om ergens anders te gaan liggen en de rest stak zijn middenvinger omhoog. Voetbal, een feest.

Verdorie man, sta daar niet te dromen zoals die rode duivels! lopen!! hup naar stage3. Opnieuw zo een casino box juist beschieten en dan had je de kans om de rollingplate nog eens te bevuren (+-60m?) mocht je daar nood toe hebben. Gezien ik weinig last had van ego-gedoe vertrok ik meteen naar barricade zo in de vierde box. Schijnt dat het weer bijna kerstmis is. In de verte een MKZ schijf die je 10x beschoot. (laagste treffers tellen) en dan nog exact 20 kleiduifjes. Afstand toch een vijftig meter. Dat was niet zo eenvoudig geknield en buiten adem. Even kosten baten analyse gemaakt en besloten daar niet te gaan kamperen.

Op stage 5 liggend door een opening kon je een elektriciteit buisje doorschieten, verkant natuurlijk. Nogal wat schutters lukte dit hoegenaamd niet. Bij mij ging het na een paar missers met één schot open. De no-Shoot viel weg en dan kwamen er zes jantjes te voorschijn. Jantjes, ook wel “Shooter his nightmare ” genoemd zijn dekseltjes van conservenblikken. Ze geven niet om je projectiel en blijven gewoon hangen als je er op schiet. Ik vermoed dat ik ze allemaal voorzien heb met een extra ventilatie gaatje. Het einde kwam in zicht. Verplicht pistool. 19 houten balkjes omjassen en als je vond dat het allemaal wel welletjes was met die mindfucks dan schoot je gewoon die rode stoppin om. Einde van je wedstrijd. Hoewel, menig schutter had 5-6 schoten nodig om die pin te raken.
Al bij al, snelle tijd. 193 seconden en de punten, tja, dat was afwachten. Had ik de bonus, of niet?